29.03.2024

ТРЦ Ocean Plaza знову побив рекорд відвідуваності та потрапив до Книги рекордів України

24 листопада найвідоміший український мол – ТРЦ Ocean Plaza вкотре встановив новий рекорд відвідуваності –105 500 людей відвідало торгово-розважальний центр в рамках заходу «Чорна п’ятниця».

За роки своєї роботи ТРЦ Ocean Plaza став не тільки найпопулярнішим, але і найтитулованішим. На рахунку ТРЦ багато нагород и перемог як в українських, так і міжнародних конкурсах. Цього разу в Black Friday Ocean Plaza ще раз підтвердив звання найвідвідуванішого в Україні торгового об’єкту і отримав диплом «Книги рекордів України» за досягнення в категорії «Торгівля, Масові заходи». В рамках заходу «Чорна п’ятниця» відвідувачі мола установили новий рекорд – найбільша кількість відвідувань торгово-розважального центру впродовж 16 годин роботи. Представник Національного проекту “Книга рекордів України” Ігор Підчібій нагородив рекордсменів відповідним дипломом.

 «Ось вже п’ять років мі зберігаємо провідні позиції на ринку комерційної нерухомості України. Та щиро раді, що в рамках заходу «Чорна п’ятниця»  Ocean Plaza відвідало більше 105 000 людей, ми вдячні нашим відвідувачам за лояльність. Також вдячні нашим орендаторам, які залишаються законодавцями сучасного стилю та міжнародних стандартів шопінгу. Ми цінуємо всіх партнерів, які забезпечують високі стандарти утримання та експлуатації ТРЦ і допомагають якісно реалізовувати маркетингову програму. Черговий рекорд відвідуваності, як і більшість отриманих нагород – це синергія компетенції співробітників керуючої компанії, місія яких – створення атмосфери комфортного шопінгу та дозвілля в торговому центрі, у який завжди хочеться повернутись», – відмітив генеральний директор ТРЦ Ocean Plaza Олександр Фащевський.

%d bloggers like this: