28.03.2024

Богатир Олексій Новіков встановив рекорд України на Lviv Fitness Weekend

24 вересня у Львові завершився 4-й за ліком Lviv Fitness Weekend – наймасштабніша фітнес-подія України, яка об’єднала понад тисячу учасників і 30 досвідчених тренерів зі всього світу.

Організатор події Сергій Конюшок зазначив: «Програма конвенції складена за принципом найтрендовіших новацій у фітнес-індустрії. Це, безумовно, аеробні майстер-класи. Це by step, пілатес, йога, стретчинг. Також у нас широка зона функціонального тренінгу». Увагу прихильників здорового способу життя прикував тренінг від богатирів зі світовими іменами Василя Вірастюка і Сергія Конюшка. Вони поділили майданчик на 5 стронг-фітних зон, де учасники підіймали колоди та акселі, кантували покришки, носили важке коромисло, перетягували один одного «санчатами».

 Василь Вірастюк розповів: «Відмінність від крос-фіту – в нас більші навантаження, тобто більша вага. Але пауза в нас існує, на відміну від їхнього виду спорту». Ті, хто наважився кинути виклик своїм можливостям, залишили на снарядах багато сил. Зате отримали немало позитиву.

Учасник майстер-класу Дмитро з Вінниці ділиться враженнями: «Отримав масу задоволення. Тут було особливе випробування, в якому ми брали участь добровільно. Водночас отримали відчуття, ніби змагалися на чемпіонаті».

Родзинкою фестивалю стало встановлення рекорду України Олексієм Новіковим. Силач підняв природний необроблений камінь вагою 190 кг. Спершу стронгмен без проблем дав раду із брилами по 146 і 150 кг. А потім ефектно підкорив і головний тягар.

Богатир розповів: «На Arnold Classic Pro була така вправа. Але там піднімали 178 кг. А я підняв 190 кг. Цей рекорд був водночас тренуванням. Адже я теж виступатиму на Arnold Classic Pro».

Даний рекорд встановлено завдяки використанню в тренувальному процесі Nasal Booster від компанії Whirl  – пристрою для максимально швидкого відновлення організму при максимальних навантаженнях.

%d bloggers like this: