28.03.2024

Діти з інвалідністю встановили рекорд України

Під час святкування Дня іменин дітей з інвалідністю було встановлено рекорд України «Найбільше святкування дня народження за участю дітей з інвалідністю».

Про це у Facebook повідомив Президент України Петро Порошенко.

«Марина привітала із Днем іменин родини дітей з інвалідністю, якими опікується громадська організація «З теплом у серці». Під час святкування особливого дня народження було встановлено рекорд України «Найбільше святкування дня народження за участю дітей з інвалідністю.

І дуже влучним є девіз цієї організації – «ми не можемо зігріти весь світ, але ми можемо поділитися своїм теплом у серці з ближнім».

Тож нехай кожна родина і дитина в Україні почуває себе щасливою і життєрадісною!», – зазначив глава держави.

Рекорд України встановлено в категорії «Масові заходи». Опис досягнення: іменини благодійної організації «Благодійний фонд «З теплом у серці», 4 роки з дня створення. Щороку це свято проводиться у форматі іменин для дітей з інвалідністю. Адже ці особливі діти не завжди мають можливість святкувати яскраво свої дні народження, тому Благодійний фонд «З теплом у серці» влаштовує для всіх діточок організації яскраве святкування. Дуже важливо, що участь у виступах на святковому концерті беруть і гості, і діти з інвалідністю – вони теж готують концертні номери.  Зафіксовані результати: кількість дітей – 517.

Зафіксували рекорд Голова Наглядової ради «Книги рекордів України» Олег Іваненко та директор Національного проекту «Книга рекордів України» Ігор Підчібій.

%d bloggers like this: