28.03.2024

Інтелектуальна гра «The GAME II» увійшла до Книги рекордів України

19 травня  на трибунах НСК «Олімпійський» за підтримки Міністерства молоді та спорту України відбулась наймасовіша інтелектуальна гра формату «Що?Де?Коли?» The GAME II. Зібравши більше 3 тис. учасників, організатори встановили рекорд та потрапили до Книги рекордів України в категорії «Масові заходи. Інтелектуальні ігри».

На відвідувачів змагань чекали 36 запитань на логіку та кмітливість від двократного володаря кришталевої сови Володимира Островського. Співзасновник проекту інтелектуальних ігор The GAME Анатолій Усенко та керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук не тільки ставили запитання для обдумування командам, а і вели живий діалог з гравцями на трибунах опісля, спільно намагаючись знайти правильну відповідь.

«Дуже тішить бачити зараз на трибунах таку велику кількість гравців, яких об’єднала інтелектуальна гра. Проекту The GAME вдалось зібрати команди з усієї України і різних вікових категорій, що ще раз показує: інтелектуальні ігри – для всіх. Міністерство молоді та спорту України підтримує такі ініціативи і буде ще більше сприяти поширенню ідеї», – зазначив у вітальній промові Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України.

Учасники заходу мали можливість не тільки позмагатись у кмітливості та командній роботі, а й відчути атмосферу справжнього свята завдяки музичним гостям заходу: авторки вже нашумівшого хіта «Охрана, Отмєна» Jerry Heil та однієї з найяскравіших учасниць проекту «Голос.Діти» Вероніки Коваленко. Також на заході були присутні художники, що робили живі замальовки учасників.

«Наша мета – донести, що інтелектуальні ігри можуть бути справді веселими, цікавими, драйвовими і не тільки для професійних гравців. В The GAME можуть грати всі. Дуже приємно було бачити як учасники команд приходили цілими сім’ями і з геть маленькими дітьми, як школярі дискутували у пошуках правильної відповіді, як в командних обговореннях на останніх секундах таки дотягувались до істини. До речі, найдосвідченішій учасниці змагань – 85 років. Радує, що нам вдалось створити атмосферу справжнього родинного заходу», –  ділиться враженнями співзасновниця проекту інтелектуальних ігор The GAME Наталі Ватаманюк.

Окрім цього The GAME II – це ще і благодійна подія. 100 % прибутку з неї, а саме 52 тис. грн. буде віддано на 4 проекти Української біржі благодійності.

Довідково: The GAME – це інтелектуальні змагання, що складаються з 36 питань та 1 хвилини для роздумів на кожне. Питання складаються таким чином, щоб незнання фактів не заважало знайти правильну відповідь – лише логіка, кмітливість та командна робота. В команді, що бере участь в змаганнях The GAME може бути не більше 6 осіб. Жодних вікових обмежень.

%d bloggers like this: