29.03.2024

На Вінниччині виготовили найбільший в Україні слайм

20-го жовтня в місті Ладижин встановлено новий рекорд України. Місцеві діти зліпили найбільший слайм в Україні. Його розміри – 1.8х10.8 метри.

Ініціатором та організатором рекорду виступила компанія «B2B». А саме встановлення рекорду тривало близько трьох годин. За цей час діти з величезним захопленням та позитивними емоціями ліпили рекордний для України слайм.

У програмі дитячого свята була передбачена ціла низка різноманітних заходів. Дітлахи мали можливість відчути себе справжніми шеф-кухарями: на них чекав майстер-клас з приготування страв молекулярної кухні, бургерів та морозива. Також впродовж усього свята дітлахів розважали аніматори цікавими іграми та піснями, а на головній площі міста були розташовані забавні фотозони та різні інтерактиви.

Незабутнім для дітлахів став розіграш цікавих призів від організаторів, парад мотоциклістів та флешмоб за участі більше 200 учасників. Кульмінацією свята стало виготовлення рекордного слайму. Організатори рекорду нагороджені дипломати Національного проекту «Книга рекордів України».

%d bloggers like this: