29.03.2024

Рекорд України з масової дегустації кави встановили в Одесі

31-го жовтня на центральній вулиці Одеси встановлено рекорд України. З 12 години дня до опівночі організатори зробили 7884 кавові напої. Таким чином встановили рекорд України з масового пригощання кавою.

Приготування тривали з самого ранку. В першу чергу організатори припрацьовували налаштування технічного забезпечення, щоб сім кавових автомобілів могли цілий день безкоштовно пригощати одеситів кавою.

Навіть холодна осіння погода не завадила ініціаторам пригощати одеситів дивовижним кавовим напоєм. Тож кожен бажаючий упродовж дня міг безкоштовно скуштувати в необмеженій кількості американо чи еспресо на вибір.

Для фіксації рекорду на початку роботи було знято показники виготовлених  напоїв, які встановленні на кожній кавовій машині, а потім в кінці дня були звірені показники виготовлених напоїв упродовж фіксованого періоду. Так, за результатами майже 12-ої роботи організаторів та бариста рекорд з масового пригощання кавою було встановлено. За підрахунками, одесити випили майже півтисячі літрів кави.

 «До цього в категорії «масові заходи – частування напоями», не було такого рекорду. Мова саме про частування кави. Пригощали чаєм, компотом. Сьогодні маємо новий рекорд, з чим і вітаємо організаторів», – зазначила представниця Книги рекордів України Надія Чистяка.

%d bloggers like this: