19.03.2024

У Трускавці спорудили рекордну крижану барну стійку з символікою України

Наймолодший готель Трускавця – «RAYMOND», – до 30-річчя Незалежності України встановив  велетенську крижану барну стійку, оздоблену  національною символікою України. Даний виріб оглянуто представниками національного проекту «Книга рекордів України» та за результатами експертизи зафіксовано як рекорд України – номінація «Вперше.  Розміри».

Так, довжина крижаної барної стійки сягнула 550 см.  В льодових брилах, кожна вагою понад 100 кг., були заморожені соняшники та зображення національного герба України – Тризуба.  Як зауважили організатори рекорду, створення таких брил із квітами всередині технологічно надзвичайно складне, тому конструкцію можна вважати і твором льодового мистецтва.

Зафіксувала рекорд та вручила відповідні дипломи новоспеченим рекордсменам експертка «Книги рекордів України» Юлія Бичай.

До слова, під час святкових заходів  було проведено конкурс на найкращий опис майбутнього України, у якому взяло участь 25 осіб. З них експертною комісією було обрано сім найкреативніших побажань та вручено цінні призи від готелю Raymond. Присутніх на святі частували крафтовими безалкогольними напоями з обліпихи, журавлини, ожини і чорниці, які подавалися у жовтих і синіх крижаних склянках.

%d bloggers like this: