28.03.2024

Лауреат премії “Гордість країни”, депутат облради, багаторазовий рекордсмен України і світу, людина з обмеженими можливостями не може потрапити на прийом до чиновника

Під стінами Кабінету міністрів України запланована безстрокова акція протесту на захист прав людей з інвалідністю.  На думку її організатора депутата Київської обласної ради, керівника всеукраїнської громадської організації «Прагнення» Олега Іваненка нині існуюча мінімальна фінансова соціальна допомога не дозволяє людям з інвалідністю навіть існувати, не те що жити повноцінним життям.

Протестуючі не просто вимагають, а й пропоную шляхи вирішення ситуації, що склалася. Одним з таких, на їхню думку, є монетизація всіх існуючих пільг, на які бюджетні кошти виділяються, але фактично так і не доходять до їх споживача.

Монетизація дозволить знизити корупційну складову розподілу пільг, а їх справжньому споживачеві дасть можливість самому визначати на які потреби витратити отримані гроші.

Довідка: Олег Іваненко – майстер спорту, багаторазовий чемпіон України з параолімпійського плавання. Лауреат Національної премії Гордість країни; в номінації “Особисті досягнення”. Голова Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю Прагнення. Депутатом Київської обласної ради, головою наглядової ради національного проекту “Книга рекордів України”.

Прошу підтримати мене та всіх інвалідів України.
24 листопада 2017 року о 12-00, КМУ, вул. Грушевского, 12/2
З повагою до журналістів Олег Іваненко. +380677954436

%d bloggers like this: