29.03.2024

Рішення Одеської обласної ради увійшло до Книги рекордів України

Депутатський корпус прийняв звернення Одеської обласної ради до органів самоврядування всіх рівнів, до Президента і Кабміну щодо розробки та популяризації української національної ідеї.

«Сьогодні в сучасній Україні, яка страждає від розколу низкою суперечностей – ідеологічних, етнічних, культурологічних, релігійних, політичних, історичних та інших, існує гостра необхідність в національній ідеї як чиннику, який об’єднає громадян України, незважаючи на всі згадані роз’єднуючі розбіжності», – підкреслив Володимир Кривошея,

Депутат також закликав присутніх замислитися над необхідністю формування національної ідеї як основного інструменту об’єднання громадян.

«Завдяки цьому стане можливим будівництво міцної держави як в сьогоденні, так і в майбутньому. Ми разом зможемо забезпечити відродження країни і розвиток тих основних сфер, на яких тримається суспільство», – підкреслив депутат.

Прийняте рішення письмово у кількості 9 256 направлять до рад України всіх рівнів з проханням долучитися до вищезгаданого питання.

%d bloggers like this: