29.03.2024

У Стрию створили найбільший живий ланцюг у кольорах прапора України

З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України, громада міста Стрий та гості зібрались на центральній вулиці міста для встановлення нового рекорду України. Кожен з учасників прийшов у верхньому одязі жовтого чи синього кольору, щоб у результаті утворити живим ланцюгом прапор України.

Ініціатива тримала свою реалізацію, тож стрияни встановили національний Рекорд України – «Найбільший живий ланцюг у кольорах прапора Украіни». Його довжина склала 455 метрів. Рекорд офіційно зареєстрували представники «Книги рекордів України». Рекорд зафіксовано у категорії: «Масові заходи, розміри».

Ініціаторами та організаторами дійства стали радіо Стрий ФМ, Фреш ФМ, ТРК «ЛАН» за підтримки міської ради. Організатори рекорду висловлюють слова вдячності усім стриянам за єдність, за національну свідомість, за патріотизм та відданність українській ідеї, а також Фонду Карпінських за фінансову підтримку.

Дипломами Національного проєкту «Книги рекордів України» нагороджено Катерину Стельмах, Олега Канівця та Юрія Карпінського.

%d bloggers like this: