19.03.2024

Рекорд на сніданок. Стронгмен Олексій Новиков знову вразив вболівальників

У PMHUB відбувся перший у 2021 році захід у рамках спецпроекту Parimatch «Сніданок з Чемпіоном». Головним гостем цього разу став Олексій Новиков – найсильніша людина планети.

«Сніданок з Чемпіоном» вже давно став традиційним місцем зустрічі відомих спортсменів з вболівальниками та журналістами. Під час кожного з таких заходів чемпіони з різних видів спорту розповідали як про секрети своїх перемог, так і про те, як проводять час у своєму повсякденному житті. Від того, що полюбляють їсти на сніданок, до улюблених фільмів чи серіалів.

Під час таких заходів спортсмени охоче розповідають історії зі свого життя та пригадують, які були емоції після тріумфів на змаганнях. А тисячі глядачів, які дивляться трансляції заходів, ближче знайомляться з чемпіонами.

Олексій завітав не тільки щоб поспілкуватися з журналістами та вболівальниками. У прямому ефірі він встановив новий рекорд України по перенесенню «Супер Йоку» (Коромисла) з живою вагою.

В підсумку представник Книги Рекордів України Ігор Підчібій зафіксував такий результат: Олексій Новиков переніс «Супер Йок» з шістьма жінками, сумарна вага конструкція становила 490 кілограмів, відстань у 10 метрів подолано за 12 секунд. Отож, рекорд встановлено!

Олексій Новиков, найсильніша людина планети (2020): «Коли ти найсильніша людина планети і постійно змагаєшся, ти не маєш права програвати, а для цього треба працювати на всі 100%. «Супер Йок» з живою вагою і звичайний – це різні речі. Жива нестабільна і треба бути більш уважним. Я радий, що все вийшло. До речі, перед рекордами я їм небагато, щоб було менше навантаження на шлунок. Але сьогодні у мене був сніданок з смажених 13 яєць, каша і салат».

«Для мене вже розпочався новий період тренувань. Відпочинок позаду і я готуюся до наступних змагань. У мене була тривала пауза – півтора місяці, більшу частину цього часу я давав інтерв’ю, потім трохи відпочивав і тепер працюю на повну».

Вадим Місюра, представник Parimatch: «На перших заходах проекту «Сніданок з Чемпіоном» були такі відомі спортсмени як Тайсон та Макгрегор. Але у нас в Україні теж дуже багато героїв. Ми даємо можливість вболівальникам та журналістами ближче познайомитися з ними. Наша земля багата на талановитих людей. І цього разу ми розпочали рік з того, що запросили на наш майданчик найсильнішу людина планети. Звісно, встановлення рекорду було дуже хвилюючою подією. Це спорт, не завжди все виходить. Але всі ми вболівали за Олексія і він ще раз довів, що є справжнім чемпіоном».

В режимі Zoom-трансляції був присутній і Василь Вірастюк. І поки Олексій встановлював рекорд, Василь спілкувався з іншими глядачами в коментарях в YouTube. Зокрема, Вірастюк був вражений сьогоднішнім сніданком Новикова з 13 яєць. А коли він приєднався до «Сніданку з чемпіоном», то зізнався, що свого часу навіть уявити не міг, що Олексій стане справжнім стронгменом.

Василь Вірастюк, найсильніша людина планети (2004): «Вітаю Олексія зі встановленням ще одного рекорду. Дуже непросто працювати з живою вагою. Мені було дуже втішно дізнатися, що він виграв титул найсильнішої людини. Пам’ятаю, коли я ще тренувався, поруч сидів Олексій і дивився на мене. А потім я дізнався, що він і сам почав займатися. Це було трохи дивно, бо Олексій виглядав доволі худорлявим. І тим більше мені радісно, що він досяг таких результатів».

Жива бесіда тривала більше години, за цей час журналісти встигли задати десятки запитань, також гості відповідали і на коментарі глядачів. Це ще раз показало цікавість аудиторії до такого формату заходів. А тому, незабаром варто очікувати новий «Сніданок з Чемпіоном».

%d bloggers like this: