19.03.2024

У столиці «кіборг» Дмитро Крикун встановив незвичний рекорд України

У минулому «кіборг», а зараз професійний масажист Дмитро Крикун в День захисника України вирішив підкорити нову вершину – провести найдовший за тривалістю масаж жіночих рук та встановити таким чином новий Рекорд України.

«Я вибрав такий специфічний рекорд і присвятив його жінкам саме на День Захисника Вітчизни, бо це свого роду подяка для тих жінок, які на рівні з чоловіками захищають честь Батьківщини та всіляко допомагають українському війську у такий непростий для країни час», зазначив ініціатор рекорду, колишній військовослужбовець Дмитро Крикун.

Після багатогодинного масажного сеансу рекорд України було встановлено. Результати ж встановленого рекорду вражають – безперервний масаж жіночих рук тривав 14 годин 14 хвилин, а участь у ньому взяли 57 жінок. Сеанс масажу для кожної з учасниць тривав близько 15 хвилин.

За словами генерального директора Книги Рекордів України Ганни Крисюк, фіксація рекорду відбувалась практично усією редакційною радою національного проекту «Книга рекордів України»: «Для нас це непересічна подія, оскільки в ініціатора була надзвичайно благородна мета – нагадати про тих українських жінок, які зараз захищають недоторканість української держави. Дуже символічно, що встановлення рекорду відбулось якраз в День захисника України», зазначила Ганна Крисюк.

%d bloggers like this: