28.03.2024

Рекордний український рушник з побажаннями увійшов до Книги рекордів України

Рекорд України на найбільшу кількість побажань до Дня Незалежності на рушнику як символі родинної та національної єдності України встановлений у Деснянському районі міста Києва. Рекорд такого типу встановлений вперше в Україні.

Новий рекорд України зафіксували 24 серпня біля Пам’ятника борцям за свободу та Незалежність України. На 29 метровому рушнику написали свої побажання Україні та її народу більше 390 жителів району.

Протягом трьох днів напередодні свята до будівлі Деснянської райдержадміністрації, де було розміщено рушник, приходили деснянці, щоб написати свої побажання та заповітні мрії щодо сьогодення та майбутнього України.

Рушник на всю довжину було розгорнуто на території пам`ятника борцям за незалежність, де пройшли церемонія покладання квітів на знак вшанування пам`яті загиблих за незалежність нашої держави та вручення диплому «Книга рекордів України». Учасники урочистої церемонії вшанували хвилиною мовчання загиблих за незалежність України та поклали квіти до пам`ятника борцям за незалежність.

Рекорд у категорії «Масові заходи» проведений за сприяння Деснянської райдержадміністрації та ініціативи Азербайджанського культурного центру імені Мусліма Магомаєва на честь святкування Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України.

Організатори нагороджені відповідними дипломами рекордсменів Національного проекту «Книга рекордів України».

%d bloggers like this: