28.03.2024

Голова Іванівської ОТГ Михайло Кулик став рекордсменом України

24 листопада 2020 року відбулася перша сесія 8 скликання Іванівської сільської територіальної громади (Вінницька обл. – авт.) най якій сільському голові Михайлу Кулику вручено диплом рекордсмена України. Голова сільської ради був переобраний на посаду з рекордним результатом – за нього проголосувало 91,7% виборців громади. Диплом рекордсмену вручили уповноважені представники Книги рекордів України у Вінницькій області.  

«Я мріяв довести людям, що жити комфортно можна не лише в місті, але й в селі: наші діти можуть мати найкращі ігрові та спортивні майданчики, навчатись в доглянутих школах та садочках, люди нашої громади можуть обслуговуватись в чудовій амбулаторії, а дороги нашої громади можуть бути асфальтовані не гірше, ніж в місті.

Такий результат виборів ми отримали, тому що ми наполегливо працювали разом над втіленням цих мрій і вони здійснились! А щоб ці мрії стали реальністю ми виключили корупційну складову. Тепер все це в нас є!

Я як голова громади розумію, що в нашої громади є ще багато проблем, які потрібно вирішувати. Перед нами стоять важливі завдання і нам потрібно досягти нових результатів в розвитку нашої громади. Я буду робити все, щоб Іванівська ОТГ була найкращою в Україні і щоденно працюватиму, аби виправдати довіру односельців. Я закликаю всіх, незалежно від політичних поглядів, приєднатись до розвитку нашої громади, адже це наша громада, яку ми всі любимо!, – проголосив голова громади Михайло Кулик.

Дане досягнення не викличе жодного подиву, якщо озирнутися на обсяг роботи, яка була зроблена Михайлом Леонтійовичем:

  • Створення центру первинної медико-санітарної допомоги в громаді дає змогу акумулювати кошти Національної служби здоров’я України, які в рамках медичної реформи «ходять за пацієнтом» та раціонально самим їх використовувати.
  • В с.Гущинці виконано реконструкцію занедбане приміщення колишнього магазину під амбулаторію та створено належні умови для надання медичної допомоги мешканцям села та для роботи медичного персоналу.
  • Проведено капітальний ремонт 2-го 3-га корпусів ЗОШ І-ІІІ ст. с.Іванів.
  • За рахунок коштів сільського бюджету добудовано до ЗОШ І-ІІ ст. с.Слобідка приміщення, де облаштований дитячий садок.
  • В 2018 році відкрито Спортивно-відпочинкове містечко с.Іванів, що стало поштовхом до створення аналогічної локації в Гущинцях та розширення мережі спортивно-ігрових об’єктів в громаді. Для зручності скрізь облаштовано доріжки з бруківки, встановлено лавки та сміттєві урни.
  • Відкрито Спортивно-атлетичний майданчик на території корпусу №2 ЗОШ І-ІІІ ст. с.Іванів. В громаді постійно здійснюється капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць і доріг громади.

До слова, керівництво громади отримало ще і Подяку за участь Іванівської ОТГ у акції Озеленення України, Озеленення Вінниччини, в рамках якої було висаджено більше як 1 млн. 860 тис. дерев за одну добу в Україні.

%d bloggers like this: