28.03.2024

Найнесподіваніше для нареченої весілля відбулось у Запоріжжі

6 березня у Запоріжжі молодята встановили весільний рекорд України «Мінімальний термін часу (1 година) з моменту пропозиції до офіційної шлюбної церемонії» .

На “Вечорниці у Ярочки”, приурочені до Масниці, зібрались запорізькі волонтери, учасники АТО, громадські діячи та представники запорізьких ЗМІ. Неочікувано для всіх гостей колоритне українське свято закінчилося справжнім весіллям.

Киянин Олексій Зінченко влаштував для своєї коханої із Запоріжжя Мирослави Марченко неймовірний романтичний сюрприз. Спочатку зі сцени несподівано зробив оригінальну пісенну пропозицію руки та серця, а коли шокована дівчина погодилась, оголосив, що весілля відбудеться через годину.    

Олексій готувався до весілля близько трьох місяців. Завчасно, потайки від Мирослави, підібрав весільну сукню, туфлі, прикраси, весільну арку та все необхідне для проведення шлюбної церемонії. Запросив весільного реєстратора, а також стиліста та візажиста для нареченої. Тож вже через годину пара офіційно одружилась за всіма правилами і свято продовжилось весільними гуляннями.

Тепер Олексій планує разом з Мирославою побити рекорд Книги Гіннеса і одружитися більше 100 разів, спочатку за різними українськими, а потім і світовими традиціями. Таким чином пара прагне популяризувати аутентичну українську культуру та поширювати знання про різноманіття весільних традицій.

%d bloggers like this: