28.03.2024

У Боратині створили найбільший символ 30-річчя Незалежності України

Своєрідний рекорд  на передодні 30-ї річниці Незалежності України встановили жителі  Боратинської об’єднаної  територіальної громади, що на Волині, під час IV-го етно-фестивалю.

 Учасники  різних професій, з 24 сіл об’єднаної громади, спільно створили символ 30-ї річниці Незалежності України у вигляді айдентики з 24 квіткових  орнаментів усіх регіонів України.

 Офіційний представник і експерт Національного проекту «Книга рекордів України», заслужений діяч мистецтв України Віталій ІВАНИЦЬКИЙ зафіксував, що у рекорді взяло участь 1170  людей, – від дітей, до людей старшого віку. Розмір самої квіткової композиції склав: 60х40 метрів.

 Голова обласної ради Григорій НЕДОПАД щиро привітав жителів громади і численних гостей  фестивалю з новим рекордом, де зазначив, що цей рекорд, є своєрідним подарунком  Боратинської громади  до вагомого свята у нашій незалежній державі, і є прикладом для інших громад у згуртуванні його мешканців та популяризації своїх громад на теренах  Волині і в Україні.

Як сказав голова Боратинської  територіальної громади Сергій ЯРУЧИК: «Це вже четвертий рік підряд, у нашій громаді встановлюються всеукраїнські рекорди. Спільними зусиллями, кожен особисто і всі гуртом громадою, ми створюємо рекорди для сьогоднішнього і майбутнього покоління його жителів, щоб записати наші досягнення в історії  кожного села об’єднаної громади, і загалом – в історії Волинського краю і всієї України».

%d bloggers like this: