19.03.2024

Безперервний благодійний марафон барбершопу у Дніпрі став рекордним для України

Barbershop Katana – це мережа барбершопів у самому серці Дніпра, де можна комфортно провести свій час та отримати якісне обслуговування стрижок та гоління від професіоналів своєї справи, барберів дівчат та їхнього наставника, амбасадора Азамата!

Азамат – барбер з 15-річним досвідом роботи та 5-річним досвідом у навчанні. Всі ці роки він накопичував знання, відточував навички і намагався бути найкращим у своїй справі. Завдяки завзятості та праці здійснилася його мрія – встановлено Рекорд України: 24-годинний марафон безперервної роботи та 115 виконаних послуг.

У сфері барберингу на послугу виділяється від 40 хвилин і більше, відповідно за 24 години 115 наданих послуг – це дійсно рекордна кількість, не втрачаючи якості роботи.

Усі зароблені кошти на протязі всього марафону Азамат віддає на благодійність до Будинку матері та дитини під патронатом фонду «Віра в добро» Марини Тимченко, а також буде надано допомогу Центру матері та дитини ім. Руднєва у місті Дніпро!

До слова, вся команда Katana постійно бере участь у благодійності – постійно допомагає дітям та тваринам, їздить до притулків та дитячих будинків.

%d bloggers like this: