19.03.2024

Найбільша спідниця у історії українського шоу-бізнесу

  • Категорія: «Розміри мистецтва»
  • Дата і місце фіксації: 17 грудня 2020 року, м. Київ
  • Ініціатор/організатор рекорду: співачка – Наташа Гоголь

Редакційна рада Національного проєкту «Книга рекордів України» присвоїла співачці Наташі Гоголь статус «Рекордсмена України». Новий рекорд України зафіксовано у категорії «Розміри мистецтва: найбільша спідниця у історії українського шоу-бізнесу площею 360 м кв». Цей проєкт стверджує гідний імідж України у світі та популяризує досягнення наших співвітчизників.

Всупереч карантину український шоу-бізнес продовжує розвиватися. І на його горизонті спалахують нові зірочки. Наташа Гоголь народилася у Дніпрі, де отримала початкову музичну освіту по класу фортепіано. Естрадному вокалу навчилася  в Київській Академії естрадного та циркового мистецтва. Вже з другого курсу Наташа стала солісткою академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна», одного з найвідоміших музичних колективів країни. Протягом співпраці з легендарним колективом співачка виконала десятки вокальних творів різних жанрів і стилів – джаз, фанк, фьюжн, латинос, естрадні  пісні. Безцінний досвід співачка отримала, працюючи в спільній концертній програмі з Раймондом Паулсом. Наташа виконувала пісні маестро різних років. Ця програма була представлена ​​глядачам різних країн. Пізніше Наташа також брала участь в телепроекті «Голос країни». У третьому сезоні в команді Олександра Пономарьова як конкурсантки, а в сьомому дорослому і п’ятому дитячому сезоні була педагогом з вокалу. Зараз її музичний продюсер – хітмейкер Артур Железняк, автор пісень для Ірини Білик, Віталія Козловського, Філіпа Кіркорова і багатьох інших виконавців і груп.

До слова, сторінка співачки в Інстаграм вже налічує близько 60 тисяч підписників. Наталія також є блогером та активно ділиться своїм життям за кулісами. Такий тісний зв‘язок із аудиторією дає можливість ще більше закохувати в себе та свою творчість! Перегляди перших кліпів на YouTube набирають близько 300 тисяч переглядів!

«Я по натурі пристрасна, з вогником. Овен за гороскопом. Небеса розпорядилися, що саме зараз з’явилася можливість для розвитку сольної творчості. Хоча мріяла про це ще студенткою Київської академії естрадно-циркового мистецтва. – говорить у свому інтерв‘ю артистка.

Продюсер проєкту Наташа Гоголь – відомий композитор, автор хітів Ірини Білик, Віталія Козловського, групи “Авіатор”, Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова Артур Железняк. Пісня Артура Железняка “О любві” у виконанні Філіпа Кіркорова стала саунд-тонким до відомого російського фільму ” Екіпаж”. Найвідомішою піснею Железняка є твір “Рябина алая” у виконанні Ірини Білик.

Цього разу екранізуватимуть пісню Артура Железняка  “Мантра”. У кліпі буде задіяна найбільша в Україні за історію шоу-бізнесу спідниця. Площа спідниці складає 360 м кв. На неї використано 120 погонних метрів шифону.  Довжина спідниці складає 18м. Співачка буде виконувати пісню  стоячі на вежі висотою 6 м.  А навколо неї по залі буде розкладена спідниця-рекордсменка. По периметру спідниці будуть розташовані 12 танцівників. Неймовірне видовище, величезна знімальна група, багато драйву та емоцій!

Редакційна рада щиро вітає Наталію Гоголь із таким досягненням, новорічними святами, бажає шалених успіхів  у новому році та мільйони переглядів нових кліпів!

%d bloggers like this: